Ekstra sæk

  Bestil en ekstra affaldssæk

  Bestil en ekstra affaldssæk præcis når du har brug for det.

  Når du har mere restaffald, end der er plads til i den normale affaldsbeholder, så kan du let bestille og betale for afhentning af en ekstra affaldssæk i formular nedenfor.
  Det koster 40,00 kr. inkl. moms, og du kan betale med Dankort eller MobilePay. Du skal dog have et Dankort tilknyttet din Mobilepay, hvis du benytter Mobilepay. Du kan ikke benytte andre betalingskort. 

  Når betalingen er gennemført, får du vist en kode på skærmen. Koden bliver også sendt til den mailadresse, du angiver ved bestilling.

  Skriv koden på en seddel og hæft den på den ekstra affaldssæk med affald. Skal sækken stå ude i fugtigt vejr, skal du skrive sedlen med vandfast pen eller beskytte den med en plastpose eller lign.
  Stil "EKSTRA-sækken" ved siden af affaldsbeholderen med mærket/koden ud ad, og vi fjerner den sammen med restaffaldet. Du kan bruge en normal plastik- eller papirsæk. Den må bare ikke veje mere end 15 kg og skal kunne håndteres af en medarbejder. Affaldet i ekstrasækken skal være forsvarligt emballeret, fri for spidse genstande.

  Koden er gyldig i 14 dage fra købsdatoen. Der er ingen fortrydelsesret for køb af koden.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice via mail kundeservice@forsyningen.dk eller tlf. 9829 9000.
  Du kan naturligvis fortsat købe almindelige ekstrasække. Sækkene kan købes ved Borgerservice, Forsyningens Kundeservice samt på Genbrugspladsen i Skagen og Ålbæk. Bemærk: Du kan ikke betale med Dankort på genbrugspladserne. 

  Indlæser... Et øjeblik.

  Hjælp din skraldemand

  Sådan stiller du din affaldsbeholder

  For at lette afhentningen af dit affald og for at tage hensyn til skraldemændenes arbejdsmiljø, har vi nogle krav til, hvordan du skal placere din affaldsbeholder. 
   

  • Beholderen skal stå så tæt på skel som muligt og højest 25 meter fra vejen.
  • Adgangsvejen til beholderen skal være mindst 1 meter bred og skal have et kørefast underlag af for eksempel asfalt eller fliser.
  • Stil beholderen i gadeniveau og på et plant underlag med god friplads rundt om.
  • Hjulene på beholderen skal vende ud mod skraldemanden.

  Til dig som bor på en landejendom

   

  • Vejen skal være kørefast.
  • Det skal være muligt for renovationsbilen at komme frem og tilbage. Vejen skal som minimum være 3,5 meter bred og 4 meter høj.
  • Adgangsvejen fra renovationsbilen til beholderen må maks. være 5 meter og skal have et kørefast underlag af for eksempel asfalt eller fliser.
  • Stil beholderen i gadeniveau og på et plant underlag med god friplads rundt om.
  • Hjulene på beholderen skal vende ud mod skraldemanden.

   

  Hvis reglerne for placering ikke bliver overholdt, kan det betyde, at dit affald ikke bliver taget med.

  Har du brug for yderligere information, kan du kontakte Forsyningen via mail renovation@forsyningen.dk eller tlf. 9829 9000.