Ekstra sæk

  Bestil en ekstra affaldssæk

  Bestil en ekstra affaldssæk præcis når du har brug for det.

  Når du har mere dagrenovation, end der er plads til i den normale affaldsbeholder, så kan du let bestille og betale for afhentning af en ekstra affaldssæk.

  Send en sms til nummeret 1204 med teksten FA.

  Det koster 30 kr. + almindelig sms takst, som du betaler via din telefonregning. Kun danske abonnementer kan benytte ordningen, og mobilabonnementet skal være tilfmeldt "indholdstakserede sms”.

  I retur-sms’en modtager du en bekræftelse på, at købet er gennemført. Her finder du også den kode, som du skal påføre din ekstra sæk og en beskrivelse af, hvordan du skal gøre det. Det kan ikke være nemmere.

  Stil "EKSTRA-sækken" ved siden af affaldsbeholderen med mærket/koden ud ad, og den bliver fjernet sammen med den normale dagrenovation. Du kan bruge en normal plastik- eller papirsæk. Den må bare ikke veje mere end 25 kg og skal kunne håndteres af en medarbejder.

  Hvis ekstraafhentningen vedrører et sommerhus, og tømningen skal foretages udenfor den normale tømningssæson, skal du kontakte Kundeservice, tlf. 9829 9000 for at sikre korrekt afhentning.

  Ekstratømning af minicontainere skal du også bestille via Kundeservice.

  Købet er gyldigt i 30 dage, og der er 14 dages fortrydelsesret (se nedenfor).

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

  Du kan naturligvis fortsat købe almindelige ekstrasække. Sækkene kan købes ved Borgerservice, Forsyningens Kundeservice samt på Genbrugspladsen i Skagen og Ålbæk.

  Fortrydelsesret
  Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden for 14 dage fra købets gennemførelse - det vil sige dagen for modtagelse af retur-sms med bekræftelse - skriftligt anmelde af din fortrydelse via mail til Kundeservice renovation@forsyningen.dk. Angiv dato for købet, dit telefonnummer, din tildelte kode fra sms'en samt navn og adresse.

  Hjælp din skraldemand

  Står din affaldsbeholder korrekt?

  Affaldsbeholderen skal stå på et fast og stabilt underlag jf. Arbejdstilsynets regler for afhentning af affald.

  Hvis der ikke er mulighed for at placere affaldsbeholderen ved skel ud til fortov eller vej, hvor renovationsbilen kan køre, må den ved helårsboliger maksimalt stå 25 meter fra skel og ved sommerhuse 5 meter.

  Det er nødvendigt, at udhængende grene mv. er beskåret, så renovationsvognen uhindret kan benytte vejene. Endvidere er det vigtigt, at træer, buske og lignende rundt om affaldsbeholderen er beskåret, så skraldemanden kan tømme uden gener.

  Er du i tvivl, så kontakt Kundeservice, tlf. 9829 9000.