Hop til hovedindhold

Bestilling af bigbags til asbest- og eternitaffald 

 

Udfyld formularen nedenfor og vælg det afhentningssted, hvorfra du ønsker at hente de bestilte bigbags. Du modtager herefter en bekræftelse, som du skal fremvise på afhentningsstedet. Du kan afhente din bestilling næstkommende hverdag inden for normal åbningstid. Vi sender dig efterfølgende en faktura på din bestilling. 

 

Vær opmærksom på, at du ikke kan aflevere dit asbestaffald i bigbags på genbrugspladsen. Ved større mængder skal du rekvirere vognmand, som kører affaldet til deponi. Læs mere

 

1 bigbag koster 160 kr. ekskl. moms og kan indeholde ca. 1 ton affald svarende til 50 plader.

 

Bigbagen er opbygget med indkast fra siden.

  • Læg forsigtigt asbestaffaldet i sækken via åbningen i siden.
  • Stabl asbest- og eternitplader ovenpå hinanden som vist på billedet. Pladerne skal ikke pakkes yderligere ind.
  • Brug de to tynde plastsnore i åbningen i siden til at lukke bigbagen forsvarligt, når den er fyldt – brug IKKE de store løftestropper.

 

Asbestaffaldet skal være forsvarligt indpakket under transport og under aflæsning, så der ikke sker spredning under hverken håndtering eller transport.

 

Ønsker du at få afhentet dit asbest- og eternitaffald, skal du selv rekvirere vognmand til afhentning. Aftal nærmere med din vognmand, hvordan bigbagen skal placeres (fx på plant underlag) ved afhentning.

Ønsker du at modtage faktura via mail eller brev?
Jeg har læst og accepteret <a href="https://www.forsyningen.dk/media/lt4ldopz/regler-for-aflevering-af-asbest-bestilling-af-bigbags.pdf" target="_blank">Regler for aflevering af asbest- og eternitaffald</a>.