Hop til hovedindhold

For erhverv: Få adgang til genbrugspladsen inden kl. 12

 

I forbindelse med de nye åbningstider på genbrugspladserne i Frederikshavn Kommune, der træder i kraft fra den 29. april, etablerer vi nyt adgangssystem for erhverv.

 

Systemet sikrer, at kun registrerede erhvervskøretøjer (max 3.500 kg) kan få adgang fra mandag - fredag kl. 7.00 – 12.00 på genbrugspladserne i Skagen, Ravnshøj og Sæby ud over den normale åbningstid fra mandag - fredag kl. 12.00 – 18.00.

 

På de resterende genbrugspladser i Ålbæk, Strandby, Østervrå, Voerså og på Niels Juels Vej vil der ikke være særskilt adgang for erhverv.

 

Hvordan får virksomheden adgang inden kl. 12?
For at få adgang inden kl. 12 skal virksomheden første gang inden besøget på pladsen registrere

 

  • Firmanavn
  • CVR nr.
  • Køretøjets registreringsnummer
  • Medarbejderens telefonnr.

 

via

 

Erhvervsadgang

 

Når informationerne er korrekt registreret, scanner nummerpladescanneren ved indkørsel til pladsen køretøjets registreringsnummer og giver adgang til pladsen. Virksomheden skal kun registrere køretøjets nummerplade én gang. Under ”Min profil” er det muligt at registrere flere køretøjer under samme firmanavn, tilføje nye biler og foretage ændringer.

 

Vejledning til registrering af erhvervsadgang

 

Betingelser

 

Adgang for erhverv på genbrugspladserne er betinget af reglerne for den nye erhvervsordning, hvor alle køretøjer får scannet nummerpladen ved indkørsel. Via opslag i Det digitale Motorregister fastslår nummerpladescanneren om køretøjet er tilknyttet et CVR nr. Læs mere om den nye erhvervsordning her.

 

Har du yderligere spørgsmål til erhvervsadgang, kan du kontakte Kundeservice tlf. 9829 9000 eller via kundeservice@forsyningen.dk.