Hop til hovedindhold

Serviceordning

 

Det kan koste dyrt at bruge varmen forkert. Hvis der er for lille temperaturforskel på den varme, der løber ind i dit hus, og den varme, der løber ud, pålægges der nemlig et gebyr - og det er sure penge at skulle af med. For kun 1 kr. om dagen, hjælper vi dig med at holde anlægget ajour, så du er sikret mod varme- og pengespild. Du betaler automatisk via din varmeregning.

 

Tilmeld dig serviceordningen

 

Få styr på dit varmeforbrug

Præcis som din bil har dit fjernvarmeanlæg behov for eftersyn for at fungere optimalt. Det skal justeres, og filtrene skal renses jævnligt - ellers risikerer du, at anlægget ikke udnytter fjernvarmen, og det kan koste dig dyrt.

Ca. 50 % af varmeinstallationer har fejl. Mange kan derfor opnå væsentlige besparelser ved jævnlige eftersyn. De færreste er klar over, at der bliver pålagt et gebyr, hvis fjernvarmeanlægget bruger for meget varme, fordi det ikke er indstillet korrekt.

Fjernvarmens Serviceordning er en slags forsikring mod fejl, varmespild og unødige omkostninger. Du indgår en fast aftale med et VVS-firma, som giver dine installationer et hovedeftersyn hvert sjette år og et vedligeholdelseseftersyn hvert andet år.

 

Hvad laver VVS montøren ved et eftersyn?

 

Hovedeftersyn
- hvert sjette år

  • Tester og regulerer alle installationer i dit hus, der har med varme og varmt brugsvand at gøre
  • Undersøger om andre forhold i huset, gør det svært at opnå en god varmeøkonomi, fx dårlig isolering
  • Vejleder dig grundigt i, hvad du selv kan gøre for at spare på energien uden at gå på kompromis med komforten

 

Vedligeholdelseseftersyn
- hvert andet år

  • Tjekker og eventuelt regulerer indstillinger på anlægget
  • Tjekker afkøling
  • Tjekker for utætheder, kontrollerer komponenter mv. - generelt eftersyn af varmeanlægget
  • Efterser og renser filter

 

VVS montøren har en særlig uddannelse med certifikat til at udføre disse eftersyn. Efter hvert besøg får du en rapport af montøren. Heri får du et overblik over tilstanden på dit anlæg.

 

Find en VVS-installatør i nærheden af dig

 

 

 

 

Tilmeld dig serviceordningen