Hop til hovedindhold

Når du har mere dagrenovation, end der er plads til i den normale affaldsbeholder, kan du let bestille og betale for afhentning af en ekstra affaldssæk i formular nedenfor.


Det koster 40,00 kr. inkl. moms, og du kan betale med Dankort eller MobilePay. For at benytte Mobilepay skal du have et Dankort tilknyttet; du kan ikke anvende andre betalingskort.

 

Når betalingen er gennemført, får du vist en kode på skærmen. Koden bliver også sendt til den mailadresse, du angiver ved bestilling.

 

Skriv koden på en seddel og hæft den på den ekstra affaldssæk med affald. Skal sækken stå ude i fugtigt vejr, skal du skrive sedlen med vandfast pen eller beskytte den med en plastpose eller lign.

 

Sæt ekstrasækken ved beholderen til rest- og madaffald


Stil "ekstra sækken" ved siden af affaldsbeholderen med mærket/koden ud ad, og vi fjerner den, når vi tømmer din beholder til mad- og restaffald. Du kan bruge en normal plastik- eller papirsæk. Den må bare ikke veje mere end 15 kg og skal kunne håndteres af en medarbejder. Affaldet i ekstrasækken skal være forsvarligt emballeret, fri for spidse genstande.

Affald i "ekstra sækken" bliver behandlet som restaffald.

Koden er gyldig i 14 dage fra købsdatoen. Der er ingen fortrydelsesret for køb af koden.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice via mail kundeservice@forsyningen.dk eller tlf. 9829 9000.


Du kan købe almindelige ekstra sække ved Borgerservice, Forsyningens Kundeservice samt på genbrugspladsen i Skagen og Ålbæk. Bemærk: Du kan ikke betale med Dankort på genbrugspladserne.

Indlæser... Et øjeblik.