Klar - parat - sorterings-start!

  Den 1. januar 2023 lyder startskuddet til den nye affaldsordning i Frederikshavn Kommune. Du har nu fået dine nye affaldsbeholdere og en sorteringsvejledning, hvori du kan finde gode tips til sortering og mere information om de forskellige affaldstyper.

  Har du flere spørgsmål til den nye affaldsordning, kan du her på Forsyningens hjemmeside forsyningen.dk/privat/affald læse mere om tømning, affaldsbeholdere, priser, SMS-service m.m. Er du i forvejen tilmeldt vores SMS-service, er du automatisk tilmeldt påmindelses-servicen, når den nye ordning træder i kraft.

  Hvordan sorterer jeg mit affald i den nye beholder?

  Din nye affaldsbeholder er indrettet med to rum - ét rum til plast, metal og mad-og drikkekartoner og ét rum til pap og papir.
  I det ene rum lægger du løst både plast, metal og mad-og drikkekartoner. Affaldstyperne lægges direkte sammen i rummet. Sorteringsmaskinen på anlægget sørger for at affaldstyperne adskilles og sorteres.
  I det andet rum lægger du pap og papir.

  Du kan se vores korte film om sortering af dit affald her. 

  Find sorteringsvejledningen her.

  Hvornår får jeg tømt mit affald i 2023?

  Vil du vide mere om, hvornår vi tømmer dit affald efter nytår, kan du på vores selvbetjeningsside finde mere information. Indtast din adresse under "Tømningsinformation" og vælg herefter PDF- kalenderen for 2023 placeret i bunden. 

  Du er også altid velkommen til at kontakte os via mail forsyningen@forsyningen.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis din sorteringsvejledning er bortkommet - så sender vi dig en ny.