Hop til hovedindhold

Dagspriser på el

 

Her kan du se prisen for din elaftale. Prisen fastsættes time for time på Elbørsen. Du betaler for det strømmen koster i den time du bruger den. Hvis du bor vest for Storebælt, så skal du vælge vest. Hvis du bor øst for Storebælt, så skal du vælge øst.

Vil du gerne udnytte fordelene ved variable elpriser?

Vil du gerne spare penge når prisen falder, og betale mere når prisen stiger? Er du klar til at kigge på dit forbrug, og at udnytte vind og vejr til din fordel? Så er Time-El din nye elaftale.

Time-El er Frederikshavn Elhandels timeafregnede produkt, hvor du får el til spotpriser, som fastsættes time for time på elbørsen. Det betyder, at dit strømforbrug afregnes time for time.

Den pris du betaler, er prisen for el i den time, hvor du bruger strømmen. Du betaler også et mindre tillæg pr. kWh samt et månedligt abonnement for din elaftale.

Det er ca. 20% af din regning, som er dit reelle forbrug, og som du har indflydelse på. Den øvrige del udgør afgifter til staten, moms og andre tariffer, og satserne herfor er de samme, uanset hvilken elaftale du har.

Der vil være prisudsving hver time, idet prisen afhænger af blandt andet belastningen af elkablerne samt vind- og vejrforhold.