Skift el-leverandør

  Ønsker du at købe el hos os? Udfyld formularen her!

  Læs mere >

  Skift elprodukt

  Læs mere >

  Vores el-produkter

  StabilEl

  Vi anbefaler StabilEl
  Som dit lokale elselskab vil vi anbefale, at du aktivt vælger StabilEl. Dels undgår du pludselige prishop fra kvartal til kvartal, dels får du elektriciteten til en pris, der på sigt er den laveste.

  Denne måde at betale el på, har vi valgt at kalde StabilEl for at understrege, at det sikrer dig mod vilkårlige udsving i prisen. Loven kræver dog, at du selv aktivt vælger StabilEl, hvis du fremover vil være sikker på en stabil og lav pris.

  MiljøEl

  Her køber vi el, som udelukkende er produceret på vandkraft eller af vindmøller.

  Du betaler en lille merpris pr. kWh for at sikre en minimal belastning af miljøet. Vælger du at købe dette produkt, garanterer vi, at der er produceret en mængde el svarende til dit forbrug på vedvarende energianlæg uden aldersbegrænsning.
  Ved at vælge dette produkt sender du et holdningsmæssigt signal med henblik på at påvirke udbygningen af vedvarende energi på længere sigt.

  Find mere information om vedvarende energi på Elpris.dk

  Har du spørgsmål

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om de elprodukter, vi kan tilbyde dig, er du velkommen tl at kontakte Kundeservice, tlf. 9829 9000 eller via mail kundeservice@forsyningen.dk.

  Sammenlign vores priser med andre elhandelselskaber på elpris.dk

  Se, hvilke rettigheder du har som elkunde