Skift el-leverandør

  Ønsker du at købe el hos os? Udfyld formularen her!

  Læs mere >

  Skift elprodukt

  Læs mere >

  Spot-El

  Spot-El er Frederikshavn Elhandels timeafregnede produkt, hvor du får el til spotpriser, som fastsættes time for time på elbørsen. Det betyder, at dit strømforbrug afregnes time for time.

  Den pris du betaler, er prisen for el i den time, hvor du bruger strømmen. Du betaler også et mindre tillæg pr. kWh samt et månedligt abonnement for din elaftale.

  Det er ca.  20% af din regning, som er dit reelle forbrug, og som du har indflydelse på. Den øvrige del udgør afgifter til staten, moms og andre tariffer, og satserne herfor er de samme, uanset hvilken elaftale du har.

  Der vil være prisudsving hver time, idet prisen afhænger af blandt andet belastningen af elkablerne samt vind- og vejrforhold.

  Du kan se prisen på Spot-El her 

   

  Du kan altid følge dit forbrug på minForsyning

  Stabil-El

  Vores produkt Stabil-El køber du til en stabil pris, som hvert kvartal fastsættes for de kommende 3 måneder. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvornår på døgnet, elprisen er lavest, for vi har sørget for en fast pris til dig. 

  Se priser på Stabil-El

   

  Miljø-El

  Miljø-El er strøm, som er produceret fra vedvarende energikilder, fx vindmøller eller vandkraft. Ved dette produkt garanterer vi, at der er produceret en mængde grøn el svarende til dit forbrug. Ligesom med vores Stabil-El, så fastsættes prisen hvert kvartal for de kommende tre måneder.

  Se priser på Miljø-El

  Find mere information om vedvarende energi på Elpris.dk

  Har du spørgsmål

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om de elprodukter, vi kan tilbyde dig, er du velkommen tl at kontakte Kundeservice, tlf. 9829 9000 eller via mail kundeservice@forsyningen.dk.

  Sammenlign vores priser med andre elhandelselskaber på elpris.dk

  Se, hvilke rettigheder du har som elkunde