Her på siderne finder du nyttig information om at være kunde hos Forsyningen. Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål og svar. Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Har du et spørgsmål til dit forbrug eller din regning, så ring til os, tlf. 9829 9000 eller send en mail til kundeservice@forsyningen.dk.

  Din adgangskode til minForsyning

  Har du brug for at logge på minForsyning, skal du bruge NemID eller alternativt kundenummer samt en adgangskode.

  Du finder dit kundenummer og din adgangskode på din seneste regning fra Forsyningen.

  SMS-service

  SMS-service om driftsforstyrrelser, servicemeddelelser m.m.
  Er du borger i Frederikshavn Kommune, og er dit mobiltelefonnummer offentligt tilgængeligt på fx Krak, er du automatisk omfattet af Forsyningens SMS-service. SMS-service informerer dig med øjebliks varsel i tilfælde af driftsforstyrrelser eller krisesituationer.

  Er dit telefonnummer ikke offentligt tilgængeligt, kan du manuelt melde nummeret til vores løsning i linket nedenfor.

  Du har naturligvis mulighed for at vælge sms-service fra eller fx melde nogle mobilnumre til og andre fra. Det er helt op til dig.

  Har du sommerhus i kommunen, men fast bopæl uden for kommunen, har du mulighed for at melde dit mobilnummer til SMS-service, så du kan blive informeret om driftsforstyrrelser i det område, dit sommerhus er beliggende, eller hvis der skulle opstå en krisesituation.

  Bor du til leje, og betaler du dine forbrugsafgifter til din udlejer, kan du ikke benytte dig af løsningen.


  Tilmeld eller afmeld sms-service

  Tilmeld SMS- og mailservice
  Vælg "Tilmeld", hvis du ønsker at tilknytte et mobilnummer til SMS-service, som ikke er registreret på din bopæl. Her kan du også tilknytte en mailadresse, hvis du også ønsker at få besked via mail.

  Når du tilmelder et mobilnummer til sms-service, skal du have telefonen i nærheden, da der bliver sendt en pinkode til nummeret. Du skal herefter indtaste pinkoden i systemet, inden du kan tilmelde nummeret.

  Afmeld SMS-service
  Vælg "Afmeld", hvis du ønsker at afmelde vores automatiske SMS-service. Vælg også "Afmeld", hvis du har flere mobiltelefoner knyttet til din bopæl, men ikke ønsker alle telefonerne omfattet af SMS-service.

  Giv et praj

  Støder du på et hul i vejen, en fyldt skraldespand på offentlige araler eller et ødelagt vejskilt, så kan du benytte Frederikshavn Kommunes app til iPhone eller Android Giv et praj.

  Hent Giv et praj til iPhone

  Hent Giv et praj til Android

  Oplever du fejl på vejbelysning kan du give os besked direkte via linket nedenfor.

  Indberet fejl på vejbelysning