Hop til hovedindhold
24. august 2023
  • Vand

Følg dit vandforbrug - det betaler sig

 

Holder du et nøje øje med dit vandforbrug, kan du hurtigt konstatere udsving i forbruget og undgå uventede regninger. Afvigelser i forbruget kan være tegn på utætheder eller lækage i din vandforsyning, en dryppende vandhane eller et toilet, hvor vandet løber. Oplever du uventet vandforbrug, bør du altid kontakte en VVS-installatør for at få undersøgt og udbedret skaden.

 

Få direkte besked ved afvigelser i dit vandforbrug
Via Forsyningens selvbetjeningsløsning minForsyning på forsyningen.dk kan du følge med i dit forbrug og se detaljerede oplysninger om, hvordan det udvikler sig. Det giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis dit forbrug ændrer sig i en uventet retning. På minForsyning kan du under ”Notifikationer” tilmelde dig servicen ”Notifikation om afvigelse af forbrug”, hvor du vil modtage en mail, hvis der er en afvigelse i dit vandforbrug.

 

Du kan logge på minForsyning her.

 

Ansvaret er dit
Det er dog vigtigt at understrege, at selvom du tilmelder dig vores service, er det fortsat dig som kunde, der er ansvarlig for at holde øje med dit forbrug. Forsyningen er ikke ansvarlig for øget vandforbrug, som fx skyldes utætheder, løbende toiletter eller dryppende vandhaner. Det betyder, at Forsyningen ikke kan drages til ansvar, hvis der ikke bliver sendt en notifikation, fx ved tekniske udfald i systemet.

 

 

Billedet viser, hvad der er Forsyningens ejendom uden for skel. Du har ansvar for privat målerbrønd og jordledning inden for skel/matrikelgrænsen.

 

Er dine kontaktoplysninger korrekte?
Som kunde hos Forsyningen er det vigtigt, at de kontaktoplysninger vi har på dig, er korrekte. Sørg derfor for, at oplysninger om mail og tlf. nr. er opdaterede. Når du er logget på minForsyning, kan du under menupunktet ”Min profil” opdatere dine kontaktoplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Kundeservice tlf. 9829 9000 eller via mail kundeservice@forsyningen.dk, hvis du har spørgsmål.