Indberet fejl på vejbelysning

  Forsyningen ejer og vedligeholder al vejbelysning på kommunale veje i Frederikshavn Kommune. Derudover vedligeholder vi signalanlæg for Frederikshavn Kommune på kommunale veje.

  Indberet fejl på vejbelysning i formularen nedenfor. Vi retter fejlen hurtigst muligt.

  Vær opmærksom på, at Teknisk Udvalg fra den 5. oktober har vedtaget, at hver anden gadelampe slukkes, hvor det ikke har betydning for trafiksikkerheden.

  I kommunen er der ca. 17.000 lamper i Forsyningens regi. Vejbelysningen bliver løbende renoveret med kabellægning og installation af energirigtige armaturer.

  Hvor lyser Forsyningen op?

  Forsyningen ejer og driver gadebelysningen og signalanlæggene på kommunale veje i Frederikshavn Kommune, mens Vejdirektoratet står for de statslige veje. 

  Ser du en defekt gadebelysning på en statslig vej, kan du sende en mail til Vejdirektoratet på vd@vd.dk

  Ved at klikke på linket til Vejdirektoratets hjemmeside kan du se, om vejen er statslig eller kommunal.

  Hvordan finder jeg ud af, om jeg bor ved en statsvej?

  Fejl på vejbelysning

  Inden du indberetter fejl om en slukket gadelampe, tjek gerne, om der er lys i "nabolamperne". Teknisk Udvalg har vedtaget, at hver anden gadelampe slukkes, hvor det ikke har betydning for trafiksikkerheden.

  Gade/sti * 
  Nr. 
  Postnr. og by * 
  Navn 
  Tlf. 
  Vi bruger kun dit navn og telefonnummer, hvis vi er i tvivl om fejlens art eller lampens placering. Vi sletter dine angivne oplysninger, når fejlen er udbedret.
  Eventuel bemærkning 
  * Påkrævet felt