Vi giver dig strøm 99,99 % af tiden

Forsyningen leverer el til private husstande og virksomheder i Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet i dette område.

Bor du i et af disse områder, er du med til at aftage nogle af de omkring 200 millioner kilowatttimer, som Forsyningen hvert år leverer til kunderne. Det væsentlige er dog, at du som kunde har den strøm, som du har brug for.

Selvom du kan købe el, hvor du ønsker, er der kun ét elnet, som transporterer strømmen ud til dig. Det betyder, at Forsyningen, der sørger for ledningsnettet, har monopol på området.

Hele processen med at lave og transportere strøm forsøger vi at gøre så effektiv og billig som muligt. Det gælder såvel køb af brændsel som produktion, transport, levering, måling og afregning af el til dig.

På den måde belaster vi miljøet mindst muligt, og samtidig får du el så billigt som muligt.

Forsyningsområde

Frederikshavn Elnet A/S leverer el til private husstande og virksomheder i Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet i dette område.

Selvom du som kunde kan købe el, hvor du ønsker, er der kun ét elnet, som sørger for, at der er strøm i din stikkontakt, eller som modtager strøm fra dit solcelleanlæg.

Læs mere på Frederikshavn Elnet

Køb el

Du kan købe dit el, hvor du ønsker. Hos Forsyningen har du to forskellige valgmuligheder.

Du kan vælge mellem StabilEl og MiljøEl