Beregn din besparelse

  Fjernvarme har i mange år været billigere end gas og især olie. Også i fremtiden forventer vi, at fjernvarmen vil være billigere. For mange er der penge at spare fra start, og for alle vil fjernvarme været billigst over en årrække.
  Desuden er levetiden på et fjernvarmeanlæg betydelig længere end på andre varmeinstallationer, og anlægget kræver minimal vedligeholdelse.

  Herunder har du mulighed for at beregne, hvor meget du kan spare på din årlige varmeregning ved at skifte til fjernvarme.

  Beregn din besparelse ved omlægning til fjernvarme fra naturgas

  Beregn din besparelse ved omlægning til fjernvarme fra oliefyr

  Beregn din besparelse ved omlægning til fjernvarme fra elopvarmet

  Skal du bygge nyt hus?

  Er du i gang med at bygge nyt hus, er det vigtigt at vælge en billig og miljøvenlig opvarmningsform. Ligger din grund eller dit hus i et område med fjernvarme, er tilslutning til fjernvarme et attraktivt valg - det er nemlig den bedste investering for både dig og dit byggeri. Samtidig er det ikke blot billigere, det er også godt for miljøet.
  Og så kan fjernvarme både tilpasses standardbyggeri og lavenergihuse, og du slipper for uforudsete udgifter til at vedligeholde dit eget af anlæg. 

  Fjernvarme er

  • miljøvenligt
  • nemt og billigt at etablere samt vedligeholde
  • en sikker forsyningskilde
  • let at anvende
  • ikke pladskrævende
  • helt uden støjgener

  Lavenergihuse

  Er du i gang med at bygge nyt lavenergihus, er det vigtigt at vælge en billig og miljøvenlig opvarmningsform. Ligger din grund eller dit hus i et område med fjernvarme, er tilslutning til fjernvarme et attraktivt valg - det er nemlig den bedste investering for både dig og dit byggeri. Samtidig er det ikke blot billigere, det er også godt for miljøet.

  Fjernvarmepriser 2016 - lavenergihuse

  Prissammensætning for et lavenergihus på 130 m²
  (alle priser er inklusiv moms)

  Abonnementsafgift (måler, afregn. mv.) 875,00 kr.
  Fast årlig afgift (130 m² x 23,75 kr.) 3.087,50 kr.
  Forbrug (7 MWh á 465,00 kr.) 3.255,00 kr.
  I alt 7.217,50 kr.


  Kontakt os gerne for uforpligtende udregning og tilbud.

  Grav selv

  Når du konverterer til fjernvarme i et eksisterende byggeri, har du mulighed for at grave renden til stikledningen selv og derved spare penge. 

  Læs "Vejledning for selvgravning" og se skema til beregning