Køb el

  Selvom du som kunde kan købe el, hvor du ønsker, er der kun ét elnet, som transporterer strømmen ud til dig. Det betyder, at Frederikshavn Elnet A/S, der sørger for ledningsnettet, har monopol på området.

  Dit el

  I modsætning til elnettet er der konkurrence på elprisen. Du kan derfor købe el hos Frederikshavn Elhandel A/S – det vil sige hos os i Forsyningen - eller benytte dig af det frie elmarked.

  StabilEl

  Vi anbefaler StabilEl
  Som dit lokale elselskab vil vi anbefale, at du aktivt vælger StabilEl. Dels undgår du pludselige prishop fra kvartal til kvartal, dels får du elektriciteten til en pris, der på sigt er den laveste.

  Denne måde at betale el på, har vi valgt at kalde StabilEl for at understrege, at det sikrer dig mod vilkårlige udsving i prisen. Loven kræver dog, at du selv aktivt vælger StabilEl, hvis du fremover vil være sikker på en stabil og lav pris.

  MiljøEl

  Her køber vi el, som udelukkende er produceret på vandkraft eller af vindmøller.

  Du betaler en merpris på 2,5 øre pr. kWh for at sikre en minimal belastning af miljøet. Vælger du at købe dette produkt, garanterer vi, at der er produceret en mængde el svarende til dit forbrug på vedvarende energianlæg uden aldersbegrænsning.
  Ved at vælge dette produkt sender du et holdningsmæssigt signal med henblik på at påvirke udbygningen af vedvarende energi på længere sigt.

  Find mere information om vedvarende energi på Elpris.dk

  Leveringsbestemmelser

  I Bestemmelser for levering af el fra Frederikshavn Elhandel A/S kan du få mere at vide om, hvordan vi måler og afregner dit elforbrug, hvis du har valgt ikke at købe el på det frie marked.

  Bestemmelser for levering af el fra Frederikshavn Elhandel A/S

  Vælg el her

  Udfyld formularen så at vi kan registrere, hvilken type el du ønsker.

  Husk at udfylde din mail, hvis du ønsker en kvittering for dit valg.

  Navn * 
  Adresse 
  Tlf. * 
  Kundenummer * 
  Foretag dit valg her
    
    
  Betingelser *
  Ja tak, send en kvittering på mail 
  * Påkrævet felt