Vi giver dig strøm 99,99 % af tiden

Forsyningen leverer el til private husstande og virksomheder i Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet i dette område.

Bor du i et af disse områder, er du med til at aftage nogle af de omkring 200 millioner kilowatttimer, som Forsyningen hvert år leverer til kunderne. Det væsentlige er dog, at du som kunde har den strøm, som du har brug for.

Selvom du kan købe el, hvor du ønsker, er der kun ét elnet, som transporterer strømmen ud til dig. Det betyder, at Forsyningen, der sørger for ledningsnettet, har monopol på området.

Hele processen med at lave og transportere strøm forsøger vi at gøre så effektiv og billig som muligt. Det gælder såvel køb af brændsel som produktion, transport, levering, måling og afregning af el til dig.

På den måde belaster vi miljøet mindst muligt, og samtidig får du el så billigt som muligt.

Køb el

Du kan købe dit el, hvor du ønsker. Hos Forsyningen har du to forskellige valgmuligheder.

Du kan vælge mellem StabilEl og MiljøEl

Forsyningsområde

Frederikshavn Elnet A/S leverer el til private husstande og virksomheder i Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet i dette område.

Selvom du som kunde kan købe el, hvor du ønsker, er der kun ét elnet, som sørger for, at der er strøm i din stikkontakt, eller som modtager strøm fra dit solcelleanlæg.

Læs mere på Frederikshavn Elnet

Undervisning for skoler

Forsyningen inviterer skolernes 7. klasser til Elektrisk Skoledag. En elskoledag består af en kombination af teori og praktik.

Eleverne vil lære, hvorfra vi får el i hjemmets installationer - herunder elsikkerhed, elforbrug i hjemmet og gør det selv. Klasserne deltager i en konkurrence om et pengebeløb, og vinderen bliver kåret ved skoleårets afslutning.

Se løbende resultatet af konkurrencen

Vinderen af konkurrencen 2015/2016 blev Ravnshøj Skole - stort tillykke til dem.

Undervisningen foregår hos Forsyningen, Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn.

Det er muligt at vælge undervisning mellem kl. 08.00 - 12.00 eller kl. 08.30 - 12.30.

Kontakt Forsyningen, tlf. 9829 9000 for tilmelding.

Spar på energien

Forsyningen har en energirådgiver, som gerne og gratis rådgiver dig om dine muligheder for at spare på energien.

Læs mere om energirådgivning

Individuel deklaration

Den indivudielle deklaration for Frederikshavn Elhandel viser, hvilke energikilder, der er medregnet til dit elkøb samt de tilknyttede miljøpåvirkninger.

Individuel deklaration 2015.